Ratafia Trabucaire

Ratafia Trabucaire

La Ratafia Trabucaire és projecte nascut a Cardedeu, sota l’ombra del Montseny. Tot i considerar-se hereva de la producció tradicional d’aquest licor amb ADN cent per cent català, és una marca de jove i vol que es noti.

Amb aquesta filosofia de marca és com hem enfocat la renovació de la marca d’aquesta ratafia. Hem desenvolupat un logotip amb una tipografia que és moderna i tradicional a parts iguals. Destacar les arrels també és important pel client, i així ho fem a través de convertit el símbol en una reinterpretació de la bandera del municipi de Cardedeu. La mateixa bandera aporta les quatre barres de la senyera, i per tant la identitat nacional. Cal destacar que els cardots, emblema cardedeuenc, són una reinterpretació dels que presentava una de les primeres banderes municipals oficials.

Evidentment, la marca tenia un recorregut i la imatge dels dos trabucaires realitzant unes salves era massa icònica per a no conservar-la, sobretot en l’element emblema de la casa, l’ampolla. Així desfasant la proporció dels personatges aconseguim un element que destaca, i, per tant, li dóna molta visibilitat.